Metsäkestilän Ystävät ry on vuonna 1998 perustettu yhdistys, joka kutsuu ihmisiä vaalimaan hiljaisuutta ja hengellistä elämää sekä etsimään olemisen tasapainoa omassa elinympäristössään. Yhdistys järjestää retriittejä ja muita yhteisöllisen hiljaisuuden mahdollisuuksia sekä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia. Teemme yhteistyötä seurakuntien ja kristillisten järjestöjen kanssa. 

Jäseniä yhdistyksessä on noin 70. Jäsenet tukevat ja osallistuvat eri tavoin Metsäkestilän hiljaisuuden talon toimintaan ja ylläpitoon. Jäsenet saavat kaksi kertaa vuodessa jäsenkirjeen oman hiljaisuuden viljelyn tueksi. 

Olet sydämellisesti tervetullut Metsäkestilän ystävien jäseneksi ja mukaan toimintaan. Tervetuloa joukkoomme jos sinua kiinnostaa hiljaisuuden viljely, hiljaisuuden retriitit ja hengellinen ohjaus. Etsimme yhdessä olemisen ja tekemisen tasapainoa. Kysy lisätietoja täältä: metsakestila @ gmail.com

Hallitus 2024: Liisa Parviainen, puheenjohtaja, Sirpa Antikainen, Liisa Erkiö, Marianne Kyrönviita, Leena Salminen, Laura Tuhkanen-Jukkola ja Riikka Pyykkö.